what tha fuuuudge??

måste bara dela med mig; alexandra visade mig en tjej som hon hittade på instagram igår. här är hon:
låter lite stört och har aldrig någonsin sagt denna mening förut, men är hon inte sjukt jävla lik mig??? speciellt på bilderna när hon ler?? jag har officiellt hittat min dubbelgångare.
 

yesterday

idag har jag träningsvärk i hela kroppen, känns absolut att det var jobbigt på gymmet igår. dagen börjades nämligen med ett svettigt bodypump-pass kl 10! och även utan glasögon gick det bra lol
direkt efter bodypumpen fick jag och alex ett ryck och gick ut och gick i en timme. det regnade hela tiden, men det kändes faktiskt skönare än det låter haha
när jag kom hem åt jag lunch och tittade på new girl, sedan åkte jag iväg och jobbade i 6 timmar. slutade vid kvart över 9 och sen var det att direkt åka hem och börja fixa sig för kvällens fiesta tillsammans med alex och jonna. kom hem vid 2, blev en rätt rolig kväll ändå!

fell asleep inside a fantasy, woke up feeling lost

ännu en sjövild fredag, wooooop.
jobbade till 9 och resten av kvällen har spenderats med alex som nyss gick hem. vi har dippat grönsaker i guacamole (y-u-m.) och tittat på kärleken checkar in som gick på 4an, nostalgifilm eller vad..?
 
jag blev föresten medtvingad på bodypump imorgon bitti.. får se hur det blir med den saken, eftersom jag inte kan träna i glasögon kommer jag få köra utan någonting alls = se ingenting alls, det blir nog intressant..
men nu ska jag titta på film och äta vindruvor! night night
 
här kommer en sjukt fin låt med så så så bra lyrics, ingen nyhet att jag ÄLSKAR ron pope
 
saknar detta så galet mycket, zach berkman, jag och ron pope

could it be, that you and me are the lucky ones?

denna fredagsmorgon börjades med en liten powerwalk med alexandra, kändes så skönt att komma ut att röra på sig ordentligt! har inte kunnat ta mig till gymmet på grund av ögat, och inte kunnat gå ut och gå heller eftersom det har regnat varje kväll denna vecka..
måste erkänna att jag får lite panik om jag inte tränar nu för tiden, får typ spring i benen om jag vet att jag inte tränat någonting under en dag. men lilla ögat mår iaf faktiskt väldigt bra just nu, men måste fortsätta med ögondropparna i två dagar till.. :( alltså, inget smink på ögonen och INGA LINSER. bääääh, men nästa vecka är jag tillbaka på gymmet igen woho
 
aja, nu ska jag äta min goooda frukost och kolla på glee och säsongspremiären av big bang theoryyy! ikväll blir det jobb och efter det blir det mys med alex :)) skriver senare, ha en bra fredag!
naturell yoghurt med en halv banan, linfrön, mandlar och kanel, en thin crisp med gruka och aromat och apelsinjuice

hey girl

ännu en dag som spenderas hemma.. ögat blir inte bättre, gör ont som fan, kliar sönder och ser förjävligt ut. hatar detta
 
det blir alltså en dag till i soffan, fast idag passar det ganska bra eftersom nya avsnitt av bästa NEW GIRL kom ut inatt!!!!! afgjhjkljd så nu ska jag äta frukost och titta på favoritserien min! gif spam coming up
skriver ikväll!
 

home from school

stannade hemma från skolan idag, igår kände jag värsta smärtan i ögat och självklart visste jag direkt vad det var, fucking vagel igen. jag har en tendens att få dem, tror det beror på att jag har linser, men sjukt irriterande är det och gör ont som satan.
när jag vaknade imorse var det ännu värre än igår, rött, svullet och hela grejen. gör ont när jag tittar, när jag blinkar, blundar, i princip allt man KAN göra. kul. så jag pratade med vårdcentralen tidigt imorse och bad dem skriva ut mina gamla vanliga ögondroppar (som gör underverk). de skulle ha levererats till apoteket i kumla vid 12, men när jag ringde om hörde ifall de kommit in, visade det sig att alla apotek hade problem med leverantören hos just det läkemedlet jag behövde. så de skulle få in dem den 3 oktober... ännu mer kul. jag fick typ specialbeställa från örebro, så nu får jag inte de där jävla ögondropparna förrän ikväll. yey.
 

 
men iallafall, hittills har denna dag bestått av en frukostsmoothie och nyaste avsnittet av saturday night live. blev en ganska bra start på dagen ändå! jag har tidigare pratat om min kärlek till joseph gordon-levitt, och den var han som var guest host denna vecka. and oh. my. god. that was just too much to handle.

nu ska jag plugga matte, woop. skriver senare!

super lazy weekend

hejhejhej, jag har haft universums segaste helg, men ska inte klaga. känns som att jag behövde det!
igår var jag bara hemma, satt i soffan hela dagen och bytte inte ens om från pyjamasen. på kvällen kom mamma hem från ullared och hade handlat en del till mig, inte värsta exklusiva plaggen, men detta behövdes!
2 långa springbyxor, 3 sport-BHar, 8 refill-rakblad, 4 par ballerinastrumpor, kollegieblock, stiftpenna+stift och en pilates-matta (finallyyyyyy!)
 
idag har jag varit på marieberg med malin och sedan har jag suttit vid tvn ännu lite mer... hehe
vi tittade på magic mike också.. OMFG. oh my fucking god. channing tatum, alex pettyfer, joe manganiello, matt bomer, matthew mcconaughey, seriöst.
enough said.
 
nu ska jag sova, kommer enbart drömma om magmuskler och annat trevligt :PpPpP godnatt!

you can't make your heart feel something it won't

ännu en ledig fredag! dagen blev dock inte så "ledig" som jag tänkt mig för ett par dagar sedan, blev igår frågad om jag ville jobba ikväll, och självklart tackade jag ja. är pank och behöver pengar på banken haha
så eftersom jag skulle jobba från 15 till 21, var jag tvungen att klämma in en hel del innan jag började
vid 12 åkte jag och malin in till marieberg för att leta praktikplats till mig, och efter lite frågande fick jag en till slut :)) så nu verkar det som att jag ska få lite erfarenhet inom restaurang branchen också! (=det kommer förmodligen bli jag som står och slavar och diskar hela dagarna)
 
efter praktikplatsen var överstökad blev det lite shopping, eller ja, för malins del då, inte min.. no money=not so fun at marieberg. men jag fick lönespecifikationen från ica idag, verkar som att jag får lite mer i fickan den 25e iallafall!
när jag kom hem från jobbet blev med mys med alex, malin och hennes två kompisar. mysfilmen of the night blev tarzan. ja, TARZAN. nostalgin flödar över, älskar den filmen.
 
dagens;
frukost: apelsinjuice, en thin crisp med gurka och aromat, naturell yoghurt med blåbär och hallon
lunch: tacos (takeaway från marieberg)
mellanmål/middag; skogsbärslättyoghurt med flingor och lite banan (det bästa jag kunde hitta på i fikarummet på ica)
mellanmål/middag: grönsaker och guacamoledipp
 
till filmen blev det lite popcorn och choklad också, fredagen i all ära.. idag är det tillåtet att fuska!
men nu har jag märkt mer än någonsin att det är så svårt att få rutin på själva maten under helgerna! mitt mellanmål/middagen blev väldigt konstig till exemptel, har knappt ätit någon "riktig mat" idag känns det som och knappt någon frukt blev det heller.. är så van med alla frukter och grönsaker nu, det känns så konstigt att inte äta det iallafall typ tre gånger om dagen! men men, imorgon är det nya tag!
 
nu ska jag ta med mig vindruvorna till sängen och kolla på nyaste glee! britney spears-avsnitt 2.0, kommer bli grymt.
föresten, det regnar nu! mys mys myspys :) hösten är här, love it.
hörs imorgon! här får ni en av de fin finaste låtarna som passar in perfekt till det höstiga vädret

thursday

sitter nu i pyjamas framför tvn med mor och syster i var sitt hörn av soffan.
vi åt för ett par timmar sedan, det var jag som lagade maten ikväll!
det blev kycklingwok med ris, här kommer en fin matbild! heh
övriga delen av dagen har bestått av skola från 10 till 1, letat praktikplats utan tur (...) och träning på gymmet! idag var det bodypump som gällde (massa styrketräning med vikter och sånt), jag kommer nog inte kunna lyfta mina armar imorgon haha
 
men nu ska jag äta ananas och kolla på älskade new girl! bye

it just takes some time

skoldagen har bestått av matte och engelskaprov, så vi fick sluta lite tidigare än vanligt idag. vid 5 var jag hemma och åt "middag" direkt. hungrig som satan eftersom det inte blev någon lunch idag då vi började så sent..
mina workout buddies hade annat för sig idag, så jag fick gå ut på en powerwalk ensam, kul då -.- men med bra musik i hörlurarna funkade det ganska bra ändå! det blev bara 35 minuters promenad men även lite styrka när jag kom hem, har ju tränat litegrann idag iaf :)))
 
nu sitter jag här i pyjamas, lyssnar på bästa jimmy eat world och äter en liten frusen banan som jag frös in igår, så goooott! om ni inte har testat det, TRY IT! första gången jag smakade det idag, smakar faktiskt lite som glass typ! yum
 
här kommer en av de bästa låtarna som spelas just nu:
 
dagens;
frukost: smoothie gjord av hallon, blåbär, mango, banan och apelsinjuice
mellanmål/lunch: 2 morötter och ett äpple
middag: indisk kycklinggryta med sallad och ris (rester idag igen)
kvällsgott: en halv frusen banan och vindruvor
 
nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på film!

wednesday morning

satte klockan på 8, trots att jag börjar kl 1, skulle nämligen ut och gå med alexandra och hennes mamma, men somnade om igen, var alldeles för trött! får bli en powerwalk ikväll istället :)))
 
jag gick upp vid halv 10 och sedan dess har jag hunnit äta frukost och kolla på saturday night live
dagens frukost; smoothie gjord av banan, blåbär, mango, hallon och apelsinjuice, yum
 
nu ska jag fixa mig inför skolan, skriver ikväll!

reflections still look the same to me

idag har jag pluggat matte största delen av dagen (woop jag ligger två veckor efter, och nej jag har inte varit sjuk eller bortrest lol), roligt roligt
 
vid 5 åkte jag iväg och gymmade med alexandra, idag var det bodycombat (typ kampsport/massa styrkegrejs) 1 timme och core (mage, rygg och rumpa) i 30 min direkt efter. g-a-l-e-t jobbigt var det idag, men fan vad bra det känns! säger som alltid, det är inte mycket som slår känslan efter en stenhård träning
fast kommer nog ångra att jag sagt det där när jag kommer halta fram imorgon hahah
 
 
efter gymmet åkte jag direkt till lejla och vi drog iväg och spelade gitarr.
när jag kom hem var det duschen som gällde och sedan åt jag middag i min ensamhet, mamma är i göteborg på någon mässa=matilda all by herself woho
 
på tal om att duscha haha, idag var det även veckans "hudkurs-dag"! fint ordval, i know
brukar ha en dag i veckan då jag använder alla skrubber och masker och sånt, och tänkte bara tipsa om två av dem som jag använde idag (och nästan alltid brukar använda annars också, haha)
go matilda; nya skönhetsbloggarN lol
 
till vänster: tea tree face mask - anpassad för oren hy. alltså för människor med tendens att få finnar, a.k.a. jag. hela bodyshops tea tree serie har räddat mitt liv, just sayin'. ha på ansikte och hals i 10 min, ca 1 gång i veckan.
till höger: candied ginger body scrub. har en mjuk konsistens men ändå som små skrubbfrön i (svårt att förklara haha) som gör huden len len len. luktar även gaaalet gott, typ som ginger joe beer smakar (om någon druckit det..?)
 
aja, här kommer en fin bild på mig och min syster för ett par veckor sedan i våra fina tea tree face masks
= end of matildas beauty tip
 
efter jag åt middag var det dags för svenska hollywoodfruar och sedan har jag luskat igenom nya hm tidningen som kom idag, älskar när det kommer en extra tjock tidning i posten haha
och underbara lana del rey är deras nya modell, så snyyyggggggg
dagens;
frukost: naturell yoghurt med jordgubbar, hallon och blåbär, thin crisp med gurka och aromat och apelsinjuice
mellanmål: vindruvor
lunch: revbenspjäll med sallad och potatis (rester)
mellanmål innan träning: en banan med kanel och ett glas mjölk
återhämtning; en müslibar
middag; någon indisk kycklinggryta med sallad och ris (rester)
kvällsgott; vindruvor
 
men nu ska jag sova, skola imorgon juuu :( godnatt!

lazy tuesday morning

vaknade för en timme sedan, sedan dess har jag inte gjort ett dugg, bara legat i sängen och lyssnat på musik.
åh vad jag älskar att vara ledig
nu ska jag titta på revolution och äta frukost!
 
 naturell yoghurt med jordgubbar, hallon och blåbär, en fullkorn-thin crisp med gurka och aromat och apelsinjuice.

finally

ikväll börjar serien som jag har väntat på i flera månader, ända sedan i maj för att vara exakt!
när bara trailern har över 8 miljoner views och serien inte ens haft premiär än, kan det inte bli dåligt det här.
är så taggad så taggad så taggad, kolla videon så förstår ni vad jag snackar om!
 

see these waters they'll pull you up

whey måndag igen och veckans längsta skoldag, gick från 10 till 5
under dagen lämnade jag in min gamla dator, som inte funkat på flera månader till datakillen på skolan, och lyckades rädda alla filer på hela datorn, jag är så glad så glad
 
efter skolan var det direkt träning på gymmet som gällde, idag var det piloxing (pilates+boxning) :))) galet jobbigt, men när gyminstruktörerna säger att man bränner 1200 kalorier under ett pass är jag inte den som klagar! haha
 
efter träningen åkte jag och mamma och handlade, något som verkar ha blivit en ny favoritsyssla för mig..? vi köpte bland annat massa frukt och grönsaker för hela veckan!
är det konstigt att jag känner mig... typ taggad? jo förmodligen
 
dagens;
frukost: a-fil och en kiwi
mellanmål; ett äpple
lunch; pasta, någon svamp/paprika-sås och sallad (skolmaten)
mellanmål innan träning; en banan
återhämtning; müslibar
middag; sallad, lax och potatissallad
kvällsgott; vindruvor
och här kommer en sån där lockande matbild.. haha
sedan ungefär klockan 9 har jag suttit framför datorn och tittat egenom massa gamla bilder och videos, helt sjukt hur mycket vissa har förändrats! haha det kommer garanterat ett inlägg med massa gamla bilder snart!
men nu ska jag titta på film, goodnight

late friday + saturday

hejhejhej, jag sov borta inatt, så kunde inte blogga förrän nu!
min fredagskväll spenderades med josefin, jennifer och sara med massa mys, mat, prat, och lite allt möjligt :)))
sov även över hos jennifer som sagt, men var tvungen att möta upp alex vid 1 idag eftersom vi skulle iväg och jobba på konserthuset klockan 2. på alexandras begäran åt vi lunch på nyttigaste stället i stan, mcdonalds.
jag gjorde det ofattbara och beställde en sallad, jag vet; "going to mcdonalds for a salad is like going to a whore for a hug", men idag blev det så det blev :))) heheheee
när jag kom hem efter 5,5 timmars jobb var det bara att sätta igång och städa igen.. höll på tills halv 2 på natten, mitt rum verkade vara stökigade än jag trodde.. heh
aja, vi har visning av huset på måndag så större delen av morgondagen kommer också ägnas åt städning, hurra
 
men nu håller jag på att somna, skriver imorgon! goodnight

early friday

drog mig upp ur sängen vid 9 för att ha tid att städa lite och hinna äta frukost i lugnt och ro innan det var dags för morgonyoga på gymmet vid 11. dagens frukost blev detta;
a-fil med hallon och blåbär, apelsinjuice och ett konstigt megafullkornsbröd med sallad, gurka och aromat på
 
anyway, yogapasset var bland det konstigaste jag varit med om. just sayin'. tänkte att det skulle vara något helt annat, typ poweryoga, men det var mest andning, meditation och sånt.. inte riktigt min grej
efter yogan åkte jag och alex till kumlamarken i regnet, det enda som köptes var en påse marknadsnougat!
nu ska jag kolla på säsongsstarten av glee och ikväll blir det mys med jenni och josse, skriver senare ikv eller imorgon!

thursday

idag började jag vid 10 och slutade vid 1, hade två lektioner varav en bestod av friidrott på universitetet. träningsvärken i ryggen hängde kvar från igår, så det blev väl inte världens mest produktiva idrottslektion kanske.. haha
efter skolan åkte jag hem och körde lite styrketräning, tittade på tv och sedan bar det iväg till marieberg med mamma en för välbehövd shoppingtripp! fick med mig lite hem, tack och lov att mami betalade idag heh
det blev en skinnjacka från JC, skor från din sko, hårfärg och hårspray från bellbox och 2000 calorie marcara från HM. 
 
dagens
frukost; 0,1% yoghurt och en kiwi
mellanmål; en halv banan
lunch; (skolmat) potatis, pannbiff (eller vad det nu var haha) och någon sås + extra sallad när jag som hem
mellanmål; äpple
middag; gulasch-soppa med sallad på sidan
 
lyckades otroligt nog stå emot frestelsen på espresso house på marieberg när mamma erbjöd sig bjuda på fika (!!) tidigare idag. jobbigttttt läge. men imorgon är det fredag=fusk-dag :))) passar väldigt bra eftersom det är event of the year i kumla, KUMLAMARKEN. lol
ska dit med alex efter lite morgonyoga på gymmet vid 11.30. senare på kvällen ska jag vara med josefin och jennifer, imorgon kommer bli bäst bäst bäst
 
nu ska jag titta på film och käka morötter. nice
här kommer en utter

wednesday

vaknade vid 10 imorse, inte av alarmet utan av en sjuuuuk smärta i ryggen. i knew it, träningsvärk. har ätit ipren och alvedon idag för att över huvud taget klara av dagen utan att behöva ligga ner.. nu är det fan allvar! haha
men tack och lov att jag har ont för en bra orsak, borde väl inte klaga egentligen..
 
aja, dagens frukost bestod av en smoothie gjord på jordgubbar, mango och apelsinjuice. mmmmhm
orkade inte äta något mer innan jag åkte till skolan vid 1, så dagens lunch bestod av en banan och ett äpple. inte det allra bästa för kroppen kanske, men när skolans matsal är stängd och ens vänner äter på la baguette, hade jag inte direkt råd att äta ute på håltimmen när jag bara har 57 öre på kortet... yes, 57 öre.
 
efter skolan slutade kl 5 åkte jag hem och lagade mat med mamma. det blev hemmagjord pizza med tomatsås, salami, rödlök, majs, champinjoner, ost, soltorkade tomater och fetaost. det obligatoria salladen var med också såklart :))) men dööör så gott det är med hemmagjord pizza, så sjukt svårt att inte äta för mycket. skulle nästan kunna äta upp hela jäkla plåten själv, men människan måste ju tänka på sina mål här i livet.. haha en bit fick räcka idag
efter maten lade jag mig direkt i soffan och dog en stund för min onda rygg, men ingen vila för länge!
vid 8 gick jag och alex ut och gick, kände att jag inte klarade av gymmet idag med denna värk.. haha
vi tog vägen förbi jonna och fick med oss henne också! hurtiga girls indeed
träffade även på ett litet groddjur på vägen, trevligt möte
 
nu ska jag be mor min att massera min rygg! hare bra, godnatt

tuesday

vaknade vid 10 med världens träningsvärk i ryggen, kommer nog blir värre imorgon och jag ser inte fram emot det
hittills idag har jag städat, vikt tvätt och handlat. känner mig som en mamma haha
men är det bara jag som tycker att det är roligt att handla? speciellt om man går med en kompis istället för sina föräldrar!
idag gick jag dock själv och detta är vad som hängde med hem:
vindruvor, tomater, kiwi, mango, bananer, äpplen, citroner, hallon och morötter. gott gott gott
senare idag är det gymmet som gäller, men nu ska jag ännu en gång lyssna på älskade frank ocean och hans perfekta uppträdande på vma's förra veckan. bye

this is not a love story. this is a story about love.

jag såg precis (500) days of summer.
det är en av de sorgligaste, finaste, underbaraste filmerna jag någonsin sett.
jag är verkligen fullkomligt kär i denna film.
 
har velat sett den hur länge som helst då jag älskar både zooey deschanel och joseph gordon-levitt, det har bara inte blivit av. har även lyssnat på soundtracket ganska länge (som föresten är ett av de finaste soundtracken jag någonsin hört) utan att riktigt veta vad filmen handlar om, men nu när jag har sett filmen för första gången kan jag lungt säga att jag har en ny favorit att lägga till på listan.
 
så underbart bra film, can't say it enough.
 
 
detta är föresten en av de bästa filmscenerna som någonsin gjorts, just sayin'.
 
nu tänker jag sova gott, night night

i will follow you into the dark

måndag igen, hurra
stressade iväg till skolan efter att ha snoozat i en timme, inte dagens smartaste val kanske..
dagens klädval fick bli någon slags thorénversion av myskläder, varken orkade eller hann bry mig idag haha
efter skolan åkte jonna och jag iväg till gymmet och tränade piloxing, en slags blandning av pilates och boxning!
första gången vi testade på just det passet, faktiskt väldigt roligt och sjukt jobbigt
just den känslan när man kommer ut från gymmet; svettig som fan och har gjort världens workout, är bland det bästa som finns. imorgon blir det bodycombat! om jag ens kommer upp ur sängen det vill säga
 
här kommer låten som varit fast i mitt huvud verkligen heeeela dagen, finaste låten med bästa death cab
 
men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film och äta jordgubbar! är ju ledig imorgon, mohaha
godnattttt

i guess it actually can last forever

dagen har spenderats med familjen, väldigt bra avslut på denna helg
mina älskade morföräldrar firade diamantbröllop och hela släkten samlades såklart för att fira dem :)
gifta i 60 år and still going strong, that's something right there.
 


yesterday

hann inte blogga igår, eftermiddagen spenderades med alex och jonna och lite senare åkte vi in till örebro och hade det trevligt :))) här kommer lite bilder, väldigt fint att växla mellan system och mobilkamera, men ändå
 





it's getting closer

igår släpptes den slutgiltiga trailern till breaking dawn pt. 2 afjkrjbkgfksfjd
får gåshud varje gång jag läser boken, får gåshud varje gång jag ser trailern.
vill bara att det ska bli natten till den 16 november
 
 
me atm

day off

det är inte alltid man somnar innan man hunnit publicera inlägget.. vaknade med datorn i sängen idag (lördag), verkade ha somnat medan jag skrev eller något, men får posta detta inlägg nu istället! haha

är som vanligt ledig varje fredag, så jag gick upp vid halv 10 och drog ut på en timmes morgonpromenad med malin och rebecca :))) när vi kom hem blev det pannkaksfrukost med massa goda bär och annat gott!
 
vid 12 kom alex och vi åkte och handlade lite. alex och jag hade nämligen bestämt sedan i måndags att vi skulle baka cupcakes idag! choklad, såklart, det allra bästa som finns. och idag är jag tillåten att fuska; it's friiiiday friday, gotta get down on f
vi hade iaf i dumlekolor i några av muffinsen och små snickers i några, chokladsmörkräm som frosting och vit choklad på toppen :)) vi gjorde flera satser också, så det tog ett par timmar att blir klara men GUD så goda de blev!! mmmmhmmm
resten av kvällen spenderades med mina muppar,
visade sig bli en väldigt ovärd kväll, men tack och lov för de små liven, de gör mig glad ändå

thursday

skolan började ganska tidigt idag, 09.50. vilket inte är så sent egentligen, men det känns som det haha
hann äta en snabb frukost innan jag åkte iväg, här kommer en fin bild
och jag vet att det garanterat inte är många som bryr sig om vad jag äter om dagarna, men jag ska försöka hålla lite bättre koll för min egen skull, så bilderna kommer dyka upp här ändå :))) heh
 
0,1% yoghurt, en halv banan, russin och kanel
 
dagens andra lektion bestod av idrott, vi skulle orientera i karlslund. woooooho.
jag, elsa och alex gick tillsammans, det var ganska svårt men vi visade oss vara bättre på orientering än jag trodde faktiskt! (haha även om vi stannade var annan minut och åt blåbär)
 
efter lilla turen i skogen åkte jag in till skolan igen för att prata med vår studievägledare.
har hittat seriöst DRÖMPROGRAMMET på ett universitet i santa barbara, californien. dock kostar det över 100 000 kr för ett läsår på skolan, men fan vad värt. jag vill jag vill jag vill.
 
jobbade ett par timmar efter skolan också men inte så mycket har hänt sedan dess!
inatt är det VMA's; en av höjdpunkterna på året, garanterat. lilla nattugglan som jag är kommer förmodligen stanna uppe och titta om jag inte somnar innan dess, är så galet trött just nu. tack och lov för automatisk inspelning på tvn säger jag bara
 
bye bye from me and the banana dolphin boy

wednesday

gick upp vid 9 och började dagen med frukostsmoothie gjord av banan, blåbär, hallon, mango och mandelmjölk :)) kollade även på svenska hollywoodfruar som är sååå bra denna säsong, allt tack vare världens bästa maria montazami. äcklet gunilla skulle man ju dock kunna klara sig utan, fy

 

började skolan vid 1 och gick till 5. inte världens jobbigaste dag på thorén om man så säger så!

när jag kom hem blev det middag och lite styrketräning i vardagsrummet. det var nämligen inga vidare roliga pass på gymmet idag, so i guess man tager vad man haver! heheh. och btw, ville inte köra allt för hårt idag, jag kommer säkert inte kunna gå imorgon ändå eftersom jag och alex körde spinning igår.. the second day after is always the worst

 

antar att jag borde kalla detta dagens outfit; (låter som värsta modebloggarN nu btw hahaha) och skitig spegel ftw :))

imorgon blir det jobb + skola + träning + min fina syster kommer hem från norge! goodnight

here we go again

nu var det ett tag sedan jag bloggade, men har börjat sakna det på senaste tiden och tänkte därför sätta igen igen!
haha vi får se hur det går
 
sedan sist har det gått ett helt sommarlov och lite till (heh för er som missat det..)
alltså har det hänt en hel del!
för det första har jag haft några av de bästa veckorna i hela mitt liv,
bland annat peace & love veckan 25-31 juni
och göteborg+way out west 8-11 augusti.
detta kommer jag skriva mer om senare, dock i separata inlägg eftersom det finns så sjukt mycket att säga! haha
 
jag har även sommarjobbat på ica i ungefär 6 veckor och tjänade ihop runt 15 000 kr. jobbiga veckor med jobb 10 timmar om dagen, men dessa pengar har nu gått till en resa till NEW YORK, vilket är helt sjukt. jag har velat åka till new york, till USA över huvud taget, så länge jag kan minnas och i mars 2013 kommer det äntligen hända! galet
 
sedan har jag haft en del underbara sommarkvällar där imellan, precis som det ska vara :)))
under sommaren har jag även bestämt mig för att på allvar ta tag i min hälsa och fokusera mer på kost och träning. detta kommer jag garanterat skriva mer om här på bloggen i framtiden eftersom det nu har blivit en sådan stor del av mitt liv
 
sedan har jag även kollat på massa serier, filmer, gjort nördiga saker precis som vanligt.
nothing has changed there.. haha
 
men ja, det är snabbversionen av vad som hänt sedan sist! let's go